Lillestrøm - Bryne 2-0

Det har vært en tøff sesong for Lillestrøm, som kjemper knallhardt for å unngå nedrykk fra Eliteserien.

Torsdag kunne imidlertid Kanarifansen juble for å semifinaleplass i cupen etter en fortjent 2-0-seier mot "askeladd" Bryne. 

Det var Thomas Lehne Olsen som først sendte Lillestrøm opp i føringen på Åråsen, etter å ha bredsidet ballen i mål etter 66 minutter. Modølen sikler nå etter å få oppleve sin første cupfinale.

- Det er deilig. Jeg har ikke vært i noe cupfinale enda, så jeg har veldig lyst til å oppleve det. Vi er klare for å gå hele veien, sier han til NRK etter kampslutt.

Tre minutter senere doblet Gary Martin ledelsen til 2-0, noe som også ble sluttresultatet.

Dette var Lillestrøms andre seier på fire dager. Mandag vant de 1–0 mot Tromsø, som gjør at de fremdeles henger med i kampen om å overleve i Eliteserien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.