Tidligere HamKam-spiller Thomas Lehne Olsen er høyaktuell for en overgang til Tromsø, det melder avisa Nordlys.

Ser på forholdene

24-åringen var fredag på besøk på Alfheim, eliteserieklubbens stadion.

– Jeg vil se på forholdene her, og Tromsø er absolutt aktuelt. Jeg skal besøke noen andre klubber også, og håper at jeg tar en avgjørelse før jul, sier Lehne Olsen til Nordlys.

Tromsø-trener Bård Flovik ville ikke kommentere saken noe mer enn at spissen er på besøk og at de skal snakke med Lehne Olsen.

Stor interesse

Modølens kontrakt med Strømsgodset gikk ut etter årets sesong, men klubben og Lehne Olsen selv ble enige om å ikke forlenge avtalen. Spissen håper på å få kontrakt med en eliteserieklubb, men utelukker heller ikke å gå til en toppklubb på nivå to.

- Det er interesse både fra eliteserien og 1. divisjon, sa Lehne Olsen til HA-sporten i forbindelse med HA-kampen tidligere i høst. Da utelukket han også en mulig retur til HamKam.

Lehne Olsen fikk sju eliteseriekamper for sølvvinner Godset denne sesongen, og han noterte seg for en scoring. For klubbens andrelag i 2. divisjons leverte han sterke 10 mål på 10 kamper.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.