Etter å ha åpnet VM-konkurransen med andreplass i lengdekonkurransen, så fortsatte Håkon Kveseth det gode spillet og endte som nummer 30 i VM i frisbeegolf i USA.

Han forteller at banen ikke passet ham spesielt godt.

– Jeg er best når jeg får trøkket til litt, men på banen vi spilte på i USA, var det mye skogsbaner som var mer tekniske. Jeg måtte hive 70 prosent av banen med tregere frisbeer, noe som ikke er optimalt for meg, så jeg er fornøyd med den plasseringen jeg fikk. Jeg spilte over den rankingen jeg hadde, og slo mange gode spillere, forteller Kveseth fra Grue, som har bodd på Hamar i mange år. Han var eneste nordmann i VM, og betalte hele oppholdet med egne penger.

Kveseth kastet 185 meter dar han ble nummer to i lengdekonkurransen. Den tidligere spydkasteren har nå fullt fokus på frisbeegolfen.

– Det var jo selve konkurransen som var viktigst for meg, men det jo veldig kult å si at man hiver nest lengst i verden. Alle vil jo kaste langt. Kanskje det kan hjelpe å få vist meg frem litt - og kanskje gi meg noen sponsorer, forteller han i solskinnet i Ankerskogen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00