For to uker siden kastet Håkon Kveseth inn NM-gullet i spyd, men falt i siste omgang og skadet skulderen. Det satte han ut under helgens junior-NM i friidrett. 

Frisk nok til Frisbee-turnering

Orion-kasteren var likevel frisk nok til å reise til Kristiansand og gjennomføre en runde i norgescupen i frisbeegolf, i open-klassen.

Todagersturneringen Kristiansand Open startet lørdag, og Kveseth hang med fra start. Etter to av fire runder var han på delt andreplass tre kast bak Ståle Stai Hakstad. 

Men lederen etter halvspilt turnering sprakk under søndagens runder. Kveseth var den mest stabile og vant sammenlagt med 178 kast, ett foran Øyvind Jarnes.

Dette er ikke første gang Kveseth har markert seg med frisbee. Tidligere i sommer knuste han frisbee-kongen, Sune Wentzel i frisbee-duell.

Flere pallplasseringer

I juniorklassen i Kristiansand ble Kaper Skovly nummer to med 192 kast, kun fire kast bak Marcus Soddano Jorde som vant sammenlagt.

I master ble det delt tredjeplass til Knut Hummelvoll og Torleiv Guntvedt som endte på 196 kast. De var fem kast bak Egil Sætren Jr. som vant, og fire bak Hans Marius Fløtten som tok andreplassen. 

Les også
SPORT HATV Se den frisbee-duellen!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.