Vegar Eggen Hedenstad imponerte på venstreback i U21-EM. Freiburg-proffen lover å glede seg over bronsemedalje bare han får tapet mot Spania på avstand.
- Man er litt skuffet over å tape 0-3 i en semifinale i EM. Totalt sett er jeg godt fornøyd. Dette har vært en veldig kul opplevelse. Det å få spille EM-sluttspill med disse gutta er stort, sa Bundesliga-proffen.
- Det tar litt tid å glede seg over EM-bronse, men dette er en fantastisk prestasjon, fortsatte venstrebacken.
I lørdagens EM-semifinale mot Spania slet Norge før pause. Da var U21-gutta heldig som ikke lå under med mer enn 0-1. Etter pause tok Norge faktisk tidvis over i Netanya.
- Ja, vi øynet håp. Vi ble tatt litt på senga i førsteomgangen. De er farlig gode. Vi hevet oss etter pause og hadde to gode sjanser på 0-1. Det ble “Hawaii” mot slutten, men Spania vant fortjent, mente Hedenstad.
- Dere som gjorde Spania dårlig eller tok de foten av gasspedalen?
- Jeg liker å tro at det var vi som kom opp et knep og tok tak i kampen, men Spania hadde et gir ekstra og var bedre enn oss. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.