Fredag ble det klart at Hedmarken blir representert med to kjørere under tidenes første snowboard-VM, som blir arrangert i Oslo 10. februar.
- Jeg har visst det en stund, men det er godt å få det bekreftet, sier Krogstie om VM-deltakelsen.
Det er ingen tvil om at Krogstie og Tiller er i celebert selskap. Det ventes at alle de beste kjørerne i verden kommer til Oslo. Begge hedmarkingene skal delta i slopestylekonkurransen.
Effektiv tid i USA
Korgstie befinner seg for øyeblikket i USA. Der har han vært en uke allerede. Planen er en uke til med trening i USA, før ferden går videre til Canada og Canadian Open.
- Jeg har allerede lært mye mens jeg har vært her. Det har vært utrolig effektivt, og jeg kjører rundt med rekruttlandslaget som pusher hverandre hele tiden, sier 23-åringen.
Skal vinne Canadian open
Etter en uke med kjøring i USA, røper Krogstie at han har lært seg noen nye triks.
- Jeg har en god følelse når jeg kjører nå. Det er et gunstig tidspunkt at den kom nå rett før VM. Det gir meg enda mer selvtillit.
Før snowboard-VM braker løs, gjenstår det en viktig konkurranse for Krogstie, som har høye ambisjoner under fem stjerners konkurransen Canadian Open om snaut to uker.
- Jeg skal vinne den konkurransen.
Sondre Tiller har også fått klarsignal til å kjøre VM.
- Jeg er veldig glad og lettet over å ha fått plass i VM. Jeg var litt usikker en stund på grunn av en kneskade, sier Tiller.
Moelven-gutten er i likhet med Krogstie i USA for øyeblikket.
Tiller var i helgen med på Dew Tour. Der klarte han ikke å komme seg videre fra semifinalen.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.