HAMAR: Under helgens norgesmesterskap på Rudskogen stilte Ridabu-gutten Christian Krognes og Elverum-føreren Kenneth Østvold i klassen KZ2, som er klassen for gir i gokartmiljøet. Radarparet har imponert i en årrekke, men før denne sesongen valgte Christian Krognes å gå over til bilkjøring. Og selv om han ikke kjører like mye gokart som tidligere, ble han i går norgesmester.
- Alltid like godt å vinne. Denne gangen var det litt overraskende, siden jeg ikke har fått kjørt så mye, forteller Krognes, som nå kjører for KNA Varna.
- Jeg bruker kun gokart som en del av treningen til min bilkjøring, men det blir likevel litt kjøring, ler den ferske NM-vinneren.
Han kjører for Møller bil og har deltatt flere løp utenlands. Blant annet kjørte han i fjor et 24 timers løp i tyske Nürburgring tidligere i år.
- Jeg fortsatt innstilt på bilkjøring, men jeg kommer til å kjøre gokart jevnlig, forteller han.
Ottestad-gutten Kenneth Østvold var uheldig i sitt siste løp før finalen. Han kjørte ut i andre sving, og måtte starte helt bakerst i finalen. Han kjørte seg opp til en sjetteplass, men var ikke fornøyd med sluttresultatet.
- Målet er alltid å vinne. Med det dårlige utgangspunktet i finalen ble det vanskelig, sier Kenneth Østvold som kjører for Elverum.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.