Det melder drammensklubben på sitt nettsted.

Dette kan bety at Thomas Lehne Olsen er nærmere muligheten til å få spille flere kamper i klubben.

Kovacs har spilt for Strømsgodset siden 2012 i det som har vært hans annen periode i klubben. Ungareren har også spilt for Tromsø, Viking og Odd i norsk fotball.

Denne sesongen har han kun startet to seriekamper for Strømsgodset. 

De siste ukene har det vært spekulasjoner omkring Thomas Lehne Olsens framtid i Strømsgodset vil eliteserieklubben nå beholde modølen.

Forrige uke var tidligere HamKam-spiller, Thomas Lehne Olsen, usikker på sin egen framtid i Strømsgodset, etter å ha vært fjerdevalg stort sett hele sesongen.

Nå et par uker senere har Lehne Olsen plutselig rykket fram to plasser i spisskøen.

KLUBBSKIFTE

Godsets førstevalg på spissplass den siste tiden har vært belgiske Marvin Ogunjimi. Ogunjmi skadet seg forrige uke i bortekampen mot FK Partizani Tirana i Europa League da han kolliderte med den albanske målvakten.

Senere har Péter Kovács bekreftet at han sannsynligvis ville forsvinne fra Godset i sommer, noe som nå er bekreftet, og det åpner for Lehne Olsen og Thomas Sørum.

ERSTATTER

Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen sa til Drammens Tidende at de ikke ser etter noen umiddelbar erstatter for verken Ogunjimi eller Kovács.

– Nå har Marvin spilt alt som er en periode, så de andre er jo sulteforet på spilletid. Da må de få sjansen, sier Ingebretsen til Drammens Tidende.

– Jeg føler ikke at vi må få inn en ny spiss med en gang. Vi ønsker å jobbe med de andre som vi har gjort med Marvin, og få en av spissene vi har inn i flytsonen. Det har vi et stort håp om at vi skal klare, sier han til lokalavisen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.