HAMAR: For første gang arrangerer Hamar Skateboard Klubb med Marit Halvorsen i spissen Koigen open på egen hånd.
Med 15.000 i støtte fra kommunen, og en rekke andre sponsorer, er de i mål. Etter at Vox footweare Norge har stått for ett av landets mest anerkjente skateboardkonkurranser de siste årene, har Hamar Skateboard Klubb i år tatt saken i egne hender. I tre intensive uker har foreldre og medlemmer i klubben jobbet hardt for å komme i mål med sponsorer, stands, og dommere til helgens arrangement på Koigen.
- De tidligere årene har vi kun hatt en kiosk til inntekt for skateboardklubben, men i år valgte vi å ta alt selv. Det i håp om enda større inntekter og ikke minst løfte arrangementet. På tross av kort tid, er det ingen tvil om at de har lykkes. Allerede i vinter vil planleggingen av neste års konkurranse begynne.
Allerede etter de første timene av lørdagens kvalifisering åpner himmelen seg noe som satte en pause for konkurransen.
- Vi må ta det vi får når vi driver med utendørsaktivitet. Dersom regnet ikke gir seg, betyr det at vi må justere litt på timeplanen slik at alle deltakerne får skatet, sier Marit Halvorsen.
I overkant av hundre skatere fra hele landet er samlet på Koigen denne helgen.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.