Grand Bodø er det klart beste laget som har gjestet Øvre Vang på lang tid. De vartet opp med det ene gode angrepet etter det andre.

Når det gjelder hjemmelaget var det bra i perioder, men også svakt i perioder.

Midtperioden i første omgang, var svært så dårlig der Grand Bodø scoret tre kjappe mål. Da var kampen i realiteten over. To personlige feil av keeper Marianne Aaberg og Fart-forsvaret lagde et helt unødvendig frispark på siden, som det ble mål av.

Slike feil må lukes vekk, skal Fart i det hele tatt ta poeng.

Det mest positive for Fart var at laget vant andreomgangen med 1-0.

Målscorere for Fart var nok en gang Dorthea Glorud. Selv om hun ikke helt har dagen foran mål, er hun flink til å utnytte de få sjansene hun får. Mål nummer to ble scoret av Kristine Lonkemoen.

Klart best på hjemmelaget var Hanne Neby. Hun spilte stort i lange perioder. Synd hun ikke fikk med seg de andre på det samme spillet.

Fart fikk to debutanter i denne kampen. Keeper Marianne Aaberg fikk seg en smell i ryggen og måtte ut etter 67 minutter. Inn i mål kom Torbjørg Landheim Austlid. Torbjørg sto for en feberredning og reddet Fart for flere baklengsmål. Debutant nummer to var ungjenta Maria Zouhar. Med kun 12 minutter spilletid, rakk hun allikevel å vise seg fram på en positiv måte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.