Grand Bodø er det klart beste laget som har gjestet Øvre Vang på lang tid. De vartet opp med det ene gode angrepet etter det andre.

Når det gjelder hjemmelaget var det bra i perioder, men også svakt i perioder.

Midtperioden i første omgang, var svært så dårlig der Grand Bodø scoret tre kjappe mål. Da var kampen i realiteten over. To personlige feil av keeper Marianne Aaberg og Fart-forsvaret lagde et helt unødvendig frispark på siden, som det ble mål av.

Slike feil må lukes vekk, skal Fart i det hele tatt ta poeng.

Det mest positive for Fart var at laget vant andreomgangen med 1-0.

Målscorere for Fart var nok en gang Dorthea Glorud. Selv om hun ikke helt har dagen foran mål, er hun flink til å utnytte de få sjansene hun får. Mål nummer to ble scoret av Kristine Lonkemoen.

Klart best på hjemmelaget var Hanne Neby. Hun spilte stort i lange perioder. Synd hun ikke fikk med seg de andre på det samme spillet.

Fart fikk to debutanter i denne kampen. Keeper Marianne Aaberg fikk seg en smell i ryggen og måtte ut etter 67 minutter. Inn i mål kom Torbjørg Landheim Austlid. Torbjørg sto for en feberredning og reddet Fart for flere baklengsmål. Debutant nummer to var ungjenta Maria Zouhar. Med kun 12 minutter spilletid, rakk hun allikevel å vise seg fram på en positiv måte.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00