Eidsvold TF har før møte med HamKam, 30 poeng på ti kamper. Søndagens kamp fikk de en leksjon i fin og effektiv fotball.

Keeper Truls Hovelstuen Blystad hadde dagen da han lykkes med det meste. Etter bare seks minutter reddet han mesterlig Eidsvolds straffespark. I tillegg hadde han flere kvalifiserte redninger.

HamKam spilte til tider meget god fotball. Åsmund Jødahl hadde en god dag som spiss. Han rev og slet i serielederen forsvar de 68 minuttene han spilte.

Mikkel Gran Frankmo spilte en meget god kamp på midtbanen. Midtstopper Mats Brenden ryddet stort opp som midtstopper.

Unggutten Markus Solbakken fikk sin debut på seniornivå og klarte seg meget bra.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.