De første 40 minuttene var jevne og tette. Gjestene fra Lillehammer var godt med på notene og førte periodevis kampen, men etter at Kissel skapte balanse i sluttsekundene av midtperioden gikk lufta litt ut av lillehamringene.

I den tredje perioden tok hjemmelaget fullstendig over. Markus Søberg gjorde 4-3 bare ett minutt og 20 sekunder ut i perioden. Kissel økte til 5-3 etter 50.42, og endelig gjorde Magnus Hoff 6-3 drøye sju minutter før slutt. Da var det avgjort.

– Vi kom litt tregt i gang, og Lillehammer var godt med i starten, men vi pratet godt sammen i garderoben og fant ut hvordan vi skulle sikre de tre poengene, sa Hoff til TV 2 Zebra etter kampen.

– Jeg synes vi viste klart mot slutten at vi var det beste laget, men det ble en tøff kamp, og vi må være veldig fornøyde med at det ble tre poeng, la han til.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Christian Dahl-Andersen, men Brett Cameron utlignet med drøye fire minutter igjen av første periode. I 2. periode scoret Emil Nyhus og Elias Bjuhr for Lillehammer, mens Simen Talge og nevnte Kissel kom på scoringslisten for Oilers. Særlig Kissels scoring ble som nevnt, viktig.

Stavanger Oilers ligger trygt på tabelltoppen med 60 poeng. Lørenskog, med en kamp mindre spilt, har 47 på annenplass. Lillehammer holder fjerdeplassen med 40 poeng, ett bak Vålerenga. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.