– Det er litt surrealistisk. Det har gått sinnssykt fort, med det gjør det ofte i fotball, sier Pål Alexander Kirkevold til NTB etter å ha fått sjansen til å vise seg fram på det norske landslaget.

Landslagstrener Lars Lagerbäck ønsker ikke å røpe om Kirkevold får starte mot Makedonia, og at startelleveren ikke er klar før fredag kveld. Men det ligger i kortene at 26-åringen får sjansen til å vise seg fram for Norges A-landslag etter å ha scoret i 11 kamper på rad for Hobro i den danske eliteserien.

– Lager man så mange mål er det en kvalitet, uansett hvilken liga man spiller i, sier Lagerbäck som er spent på om Kirkevold kan fortsette å levere også på internasjonalt nivå.

Om Kirkevold, som har kontrakt til sommeren, blir værende i Danmark eller ei vites ikke, men skal han forlate Hobro ønsker han å gå til en klubb der han får tillit.

– Det hjelper ikke å dra til Premier League hvis man sitter på benken og havner på andre- og tredjelaget, det er ikke noe gøy. Jeg prøver å følge magefølelsen og se hva som dukker opp, sier han.

Foreløpig har det ikke kommet tilbud fra noen klubber, men flere er interessert i spissen med en fortid i Sandefjord, Mjøndalen, Sarpsborg og HamKam.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.