Både Ivar Rønningen og Emil Holst har stått mange kamper på A-laget til HamKam. Rønningen ble hentet til Briskeby-klubben før 2006-sesongen. Han avsluttet karrieren etter 2012-sesongen – i HamKam. Rønningen spilte i tillegg for Lunner, Grindvoll, Vålerenga, Walsall, GKS Katowice, Lillestrøm, Brann, Rosenborg.

Dala og fart for Holst

Emil Holst har gått gradene i HamKam. 19-åringen ble tatt opp i A-stallen på Briskeby foran 2013-sesongen, og fikk sin debut mot Bodø/Glimt på Aspmyra 16. september 2013. Nå skal Holst spille for Brumunddal. HamKam ønsket en toårsavtale, og at han kunne lånes ut til Dala, men 19-åringen valgte en permanent overgang til Sveum.

HamKam jobber med å hente en ny førstekeeper.

Overmo hovedtrener

Marius Overmo skal være hovedtrener for herrelaget til Fart i 2017. Han har gått gradene i klubben i Øvre Vang. Han var en lovende keeper. Det ble også belønnet med kamper for Norge på aldersbestemte landslag.

De siste årene har han vært et fast innslag på A-laget, og spilte også en rekke kamper i sesongen 2016.

Som trener har Marius Overmo skaffet seg mye erfaring de senere årene: Keeperansvarlig i Indre Østland Fotballkrets siden 2012, med i keeperutviklingsgruppa i Norges Fotballforbund siden 2013, keepertrener for HamKams A-lag og juniorlag i 2015.

Han har også vært med i trenerteamet i Hamar IL og Elverum Fotball.

Marius Overmo har også vært en del av trenerteamet for det norske landslaget i klassen J16/17 de to siste årene.

– Lære mer om faget

– Jeg har vært heldig og jobbet tett med mange dyktige trenere de siste årene. Nevnes bør Lena Tyriberget, Rolf Høgmo, Svein Inge Haagenrud, Chris Twiddy, Vegard Skogheim, Kent Bergersen og Frode Bekk. Disse har lært meg mye. Nå ser jeg fram til å få mer fotballerfaring og lære mer om faget, sier Marius Overmo, som forteller at han er ydmyk til oppgaven som hovedtrener for herrelaget til Fart.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00