• Valentin Blaka fortsetter i HamKam. FOTO: Anders Bakkerud Larsen

Det melder Brumunddal fotball på sine Facebook-sider torsdag kveld. 

Kaptein Pettersen fortalte etter årets siste seriekamp at han var usikker på om han skulle fortsette i Brumunddal neste sesong, men har nå bestemt seg. 

"To spillere som hadde en meget god sesong i år, har signert og er klare for den spennende 2017-sesongen. Rune Pettersen og Kristian Eriksen. To meget viktige brikker er på plass", skriver Brumunddal fotball. 

Blaka fortsetter i Kamma

Tidligere torsdag signerte Valentin Blaka en ny kontrakt med HamKam. Han har bundet seg til klubben for en sesong. 

- Dette blir min tredje sesong, og det føles veldig godt! Jeg trives veldig godt i klubben og har trua på dette laget. Jeg skal gjøre det jeg kan for bidra med fart og mål fremover, og jeg lover å jobbe knallhardt, sier Blaka til HamKam.no

- Vi er strålende fornøyd med å ha med Valentin videre. Valentin har blitt en ekte HamKam-gutt som vi er glade for å beholde i klubben, sier trener Kevin Knappen til samme nettsted. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.