VARD HAUGESUND - HAMKAM 0-3

Til tross for naturgresset i Haugesund var HamKam favoritter før oppgjøret mot Vard. Etter en sterk og oppskriftsmessig borteseier, og innkasseringen av årets tre første poeng på ekte gressplen, er målgjører Erik Tønne styrket i sin tro på at HamKam bli å finne i opprykksstriden utover høsten.

- Vi har sagt tidligere at vi skal kjempe om å være i toppen, og i dag vinner vi, som mot Follo, fortjent mot antatt svakere motstand. Det er sterkt, og absolutt et positivt signal, sier HamKam-spissen, etter 3-0-seier på Sør-Vestlandet.

Kamma pangåpnet

HamKam tok tak i kampen fra start på Haugesund stadion, og serieproduserte målsjanser i åpningsminuttene.

- Vi burde leda 2- eller 3-0 etter en halvtime, minst, hevder Tønne, som satte inn 1-0 for Kamma etter 13 minutter.

Ved sidebyttet erstattet Truls Jevne Hagen lagkamerat Kristoffer Hagen, og førstnevnte  brukte snaue tre minutter på å gjøre innbyttet til en genistrek. Etter et praktfullt HamKam-angrep satte han sikkert inn 2-0.

Burde scoret flere

Vard yppet seg litt gjennom de siste 20 minuttene, men klarte aldri å skape det helt store. For HamKam brente Erik Tønne et par feite målsjanser alene med keeper.

- Jeg burde scoret flere. Det er ikke bra nok å score bare ett av meg i dag, men laget vinner 3-0 på bortebane, og det er det viktigste, smiler Tønne.

Like før slutt utnyttet Tore Andreas Gundersen en grov Vard-tabbe, og HamKam vant fortjent 3-0, dagen før nasjonaldagen.

HamKams lag (4-3-3): Lars Øvernes - Vegar Bjerke, Edmir Asani, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Kristoffer Hagen (Truls Jevne Hagen fra 45.), Aziz Idris, Viktor Adebahr (Fredrik Sjølstad fra 84.) - Tore Andreas Gundersen, Erik Tønne, Emil Dahle (Anders Nedrebø fra 76.).

 Vi fulgte kampen live:

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.