Hver eneste dag fra 1. til 24. desember presenterer vi en idrettsutøver som har gjort seg fortjent til en plass i Jul i Grønnegata.

Vi starter 1. desember med utøveren som vi mener er på 24. plass. Deretter teller vi ned til julaften med en ny idrettsutøver hver dag i kalenderen på h-a.no

-  Vi skal vise fram HAs julestjerne-utøver hver dag. Vi har lagt bilder av alle utøverne i konvolutter som vi åpner etter tur. Når de er presentert henges de opp som pynt på juletreet vårt. Helt øverst på juletreet vil vinneren henges på plass julaften, sier Rune Steen Hansen.

Utøverne, som er tatt med i betraktningen, er enten fra distriktet vårt, eller så må de representere en lokal klubb.

Det er kun prestasjoner i 2014 som er tatt med i vurderingen.

Programmene varer rundt fem minutter, og det ledes av sportsredaktør Rune Steen Hansen og Kai Kristiansen. Sammen med produsent Trond Lillebo har de allerede pyntet til jul i sitt studio.

HAs Facebook-side kan du klikke deg inn i julekalenderen og se HATVs Jul i Grønnegata.

Her kan du også sende inn hvem du har som din favoritt. Gjør du det, er du med i konkurransen om å vinne en iPhone 6.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.