Orion-sprinteren var kjempefornøyd - sjøl om tida ikke blir stående.

- Det er uansett utrolig moro å løpe så fort. Det var et bra felt, og jeg er veldig godt fornøyd med tida. Dette lover bra foran U23-EM, sier Jonathan Quarcoo.

Han var suveren på 100-meteren under Boysen Memorial.

- Det er moro å være best i Norge, men jeg sikter høyere. Jeg vil hele tida bli bedre, sier 20-åringen, som løp på 10,27 i forsøksheatet med 2,2 i medvind.

Han har satt pers med 10,29 denne sesongen. Det skjedde under Tyrvinglekene. Da satte han også pers på 200 meter med 20,83.

VM-kravet er 10,12.

På 1.500 meter var Sigurd Ruud Skjeseth superoffensiv. og yppet seg skikkelig på den siste langsida. Han ble nummer tre til slutt, og satte en solid pers med 3.46,50. Den gamle var på 3.49,94.

 - Jeg følte meg veldig bra og pers var målet. Dette gir meg en herlig følelse foran U23-EM, sier Orion-gutten.

Han skal løpe 5.000 meter i U23-EM i Polen, som starter 13. juli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.