- Jeg tenker ikke mest penger. Jeg tenker hva som er best for meg som profil, sier Johaug.
Det vakte oppstyr da Petter Northug i sin tid inngikk en avtale med Red Bull. Det var en konkurrent som forsøkte å få Johaug som trekkplaster.
- Ja, vi har lært av den episoden, det ble mye støy rundt den avtalen. Men det er ikke bare det. Therese var veldig tydelig på at hun ikke vil bli knyttet opp mot energidrikke, for den type drikke er spesielt i forhold til barn og unge. Det er ikke feil å ha det som sponsor, men Therese vil ikke bli knyttet til det, sier Johaugs manager Jørn Ernst til VG.
24 år gamle Johaug har ifølge VG takket nei til to milliontilbud fra sponsorer.
Det er drøyt sju uker igjen til den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen. (©NTB)

 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.