– Da jeg så Storhamar spille i CHL i fjor, ble jeg glad i klubben fra første stund. Jeg elsker å se på underdogs, og det var morsomt å se fansen og klubben, forteller Sherlock, som fikk komme inn i garderoben og hilse på heltene.

– Det føltes nesten surrealistisk å få møte dem. Jeg har bare sett dem spille på nettet, og plutselig var jeg i garderoben. Det var stort, forteller han.

ser på kampene

Sherlock forteller at han forsøker å holde seg så godt oppdatert som mulig.

– Jeg ser alle de kampene jeg har mulighet til. Men jeg er langt unna, og noen ganger gjør det at jeg ikke får sett matchene. Da følger jeg med på nettet, og så kikker jeg på fangruppen på Facebook, forteller han.

27-åringen skal bo på Fjetre Gård i Stange mens han er på Hamar-besøk, og det er Lars Petter Lysgaard som har gjort det mulig for Sherlock å komme til Hamar.

– Han begynte å følge Storhamar under CHL-spillet, og da la jeg ham inn i en Facebook-gruppe, der vi snakker mye. Storhamar er en klubb for alle, og jeg ville at han skulle få komme hit og se hvordan det er her, forteller han.

NHL 11

Australia er ikke kjent som noen stor hockeynasjon, og Sherlock ble nysgjerrig på hockey gjennom å spille Play Station.

– Jeg begynte å spille NHL 11, og det var der jeg oppdaget idretten. Det tok litt tid før jeg ble skikkelig interessert, men så ble jeg bare mer og mer opptatt av sporten, forteller han.

Han tror at laget har potensial til å gjøre det bra.

– Storhamar har opplevd en berg-og-dalbane-sesong, men de viste mot Stavanger sist (1-5-seier) at de kan slå alle. Det kan ha vært starten på en god trend.

får han komme på isen?

Tirsdag ser Sherlock sin første Storhamar-kamp live i CC Amfi, og han har et lite håp om å få komme ut på isen før pucken slippes.

– Det ville vært en stor ære, men samtidig vil jeg ikke være til bry for andre fans. Jeg kan faktisk ikke tro at jeg er her. Det var stort bare å se spillerne trene, og det hele føles ganske surrealistisk, forteller det sympatiske 27-åringen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.