Fredag offentliggjorde den norske Liverpool-supporterklubben at fotballstjernen Jamie Carragher kommer til Elverum fredag 28. juni.

Arrangørene ønsker å takke Carragher for hans mangeårige innsats for klubben, i tillegg til at hovedpersonen selv skal samle inn penger til sitt veldedighetsprosjekt 23 Foundation.

Fansen får mulighet til å delta på middagen, og etterpå blir det anledning til å slå av en prat og ta et bilde sammen med den profilerte fotballspilleren.

På supporterklubbens hjemmeside skriver arrangørene følgende:

"Jamie Carragher var 26 år i Liverpool FC og vant syv store titler. Han spilte totalt 737 kamper, deriblant 508 kamper i Premier League, 91 i Champions League, 57 i Europa League/UEFA-cupen, 40 i FA-cupen, 35 i ligacupen, 2 i klubb-VM, 2 i UEFA Super Cup og 2 i Charity/Community Shield.

Han manglet 120 kamper for å passere Ian Callaghan og bli den spilleren med flest kamper for Liverpool, men han vil for alltid bli husket som en legende. Ikke minst på grunn av en viss kamp i Istanbul... A true Liverpool legend!"

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.