HA-sporten snakket med Saihou Jagne før gårsdagens trening, og han innrømmet at han satt igjen med litt blandede følelser:

– Jeg har en familiesituasjon som er vanskelig, og det gjør at jeg har mye fokus på andre ting enn fotball. Det er litt delt hvordan jeg tenker på at det er slutt i HamKam, men familien går alltid først, sier han.

Les også: Aksepterer ikke flere utskeielser fra Jagne

– Helt uproblematisk

Trener Kevin Knappen sier følgende om situasjonen:

– Vi må ha spillere som har fullt fokus på HamKam. Saihou har en familiesituasjon som gjør at han bruker mye tid på andre. Han må få ordnet opp i det han skal, og så får vi gå videre, sier han.

– Dere virker å være på rett vei, men gir det ikke et litt dårlig signal å gi slipp på en av deres beste spillere?

– Nei, det er helt uproblematisk. Vi ønsker å ha spillere som har fullt fokus på HamKam. Dersom det ikke er mulig, ser vi heller ingen grunn til å fortsette, sier han.

jakter ny spiss

Knappen forteller at de er på letning etter en ny angriper:

– Vi har begynt å se etter spillere, men vi er ikke på det stadiet at jeg kan kommentere noen navn, sier han.

– Er Kevin Beugre i Hønefoss (toppscorer i 2. divisjon avdeling 2) på listen deres?

– Det kan jeg ikke kommentere. Men han har et fint navn, gliser Knappen.

lysketrøbbel

Jagne kom til HamKam etter en kruttsterk sesong i Brumunddal, og forventningene var høye til ham. Men spissen slet med en vond lyske, og han startet ikke noen av de første fem kampene.

- Skaden har plaget meg gjennom hele sesongen, og jeg kjenner på det etter hver eneste kamp. Det har bare blitt verre, men jeg har likevel prøvd å gjøre mitt beste for å hjelpe laget, sier han.

13-målscoreren skryter av lagkameratene.

– Det har vært en bra gruppe – akkurat som de fleste lag, sier spissen, som tror på en god sesong neste år.

– HamKam har en god mulighet til å få en god sesong til neste år. Elverum er borte fra ligaen, men samtidig kommer det ned to lag fra 1. divisjon. De har alle muligheter til å gjøre det bra, og jeg tror de får et sterkt lag, avslutter han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00