TRONDHEIM: Steffen Iversen kom rett fra benken og drepte spenningen i kampen med to nådeløse avslutninger det siste kvarteret.
Innbytteren ble sentral da Rosenborg vant 3-0 hjemme i Trondheim mot Strømsgodset.
Iversen kom inn for Fredrik Winsnes i kampens 76. minutt og på sin første berøring styrte Rosenborg-veteranen et innlegg fra Mikael Dorsin i mål. Iversen snuste seg fram til målsjansen på bakre stolpe og hadde bare å bredside ballen mellom stengene.
På overtid var Iversen der igjen. Rosenborg-spissen ble spilt fram av Mikael Lustig. Han tok med seg ballen på hælen og dunket den i mål til 3-0. Det ble mer fart over Rosenborg-angrepet med Iversen og Moldskred på banen det siste kvarteret. Strømsgodset så resignerte ut og klarte ikke å true Rosenborgs bakre rekker.
Strømsgodset hadde et par brukbare overgangsmuligheter. Spesielt da Jo Inge Berget fant Øyvind Storflor på motsatt kant med en nydelig crosser i kampens 21. minutt.
(NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.