I morgen skulle det vært skisprint i sentrum av Brumunddal. Det blir ikke noe av.

Skirennet er flyttet til lørdag 14.november på grunn av dagens, nattens og morgendagens spesielle vær. Kombinasjonen med 10 varmegrader og 10 millimeter regn gjør forholdene for skirenn ekstreme.

Avgjørelsen er tatt i samråd med Sjusjøen Skisenter. 

Starten går klokka 11 lørdag, midt i Brumunddal sentrum, med 100 meter sprint på snø. Arrangøren minner om at det fortsatt er mulig å melde seg på.

Det er Mjøsski i samarbeid med Intersport som  inviterer til skifest i Brumunddal sentrum. Med snø fra Natrudstilen blir det tøffe dueller mellom nasjonale og lokale helter, men det blir altså ikke før neste lørdag. 

Barn i alderen åtte til ti år går to heat. Løpere fra 11 år og eldre går tre innledende prologer med World-cup poengsystem i hver prolog.

Samlet poeng etter alle tre prologer gir rekkefølge og kvalifisering til finalene. Ved lik poengsum teller beste tid i prologene. I finalene går to og to mot hverandre. Det blir A- og B-finaler i klassene 11 år til og med junior.

- Vi har per nå rundt 60 påmeldte og har plass til mange flere. Det er mulig å melde seg på helt fram mot start neste lørdag. Det blir verdt å få med seg for publikum i hvert fall. Det kommer fire løpere som deltok på VM på rulleski i sommer som vil konkurrere med vår lokale helt, Johan Edin, forteller Finn Erik Byfuglien, en av eierne i Kjell Sykkel og Sport AS.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00