AaB - FC København 4-2

Ståle Solbakkens FC København tok ledelsen i torsdagens cupfinale mot AaB i Parken, men det holdt ikke. AaB snudde kampen og vant til slutt 4-2.

For under en uke siden kunne AaB juble for tabelltopp og seriegull i den danske Superligaen. Torsdag fulgte de opp med en god prestasjon, da de snudde 0-1 til 4-1 mot FC København i Parken. Da hjalp det lite for Solbakkens menn at innbytter Rúrik Gíslason reduserte til 2-4 for hovedstadslaget før slutt.

Daniel Braaten fikk spille fra start og ble på banen i hele cupfinalen, men det var ikke nordmannen som ble kampens store spiller. Det ble nemlig AaB-forsvarer Rasmus Thelander, som på egen hånd ordnet 2-1 til pause. Da hadde først Andreas Cornelius gitt FCK ledelsen etter 18 minutter.

Etter hvilen la Jakob Ahlmann og Søren Fredriksen på til 4-1, før Gislason pyntet på resultatet minuttet før slutt. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.