Storhamar J17 - Vålerenga J17 5-3

24 sekunder tok det før den første ballen lå bak bortelagets keeper. Storhamar startet forrykende og det gode spillet bare fortsatte utover i kampen.

Før aller første gang i historien har to lokale klubber interkretslag på jentesiden, nemlig Ottestad og Storhamar. 

Samarbeid

Trener Frode Stenberg i Storhamar er strålende fornøyd at jenter på dette nivået får spille slike gode kamper, mot lag fra hele Østlandet.

- Dette er et samarbeid mellom flere klubber. Det er slik at vi kan ha med fem spillere fra andre klubber i denne serien. I dag har vi med tre spillere fra Fart, som alle gjør det bra. Hensikten er ikke at vi skal hente spillere fra andre klubber. Vi vil at det skal utvikle seg i sin klubb. Dette er et tilbud til spillere som kanskje ikke får spille 2. divisjonsfotball eller seniorfotball i egen klubb. Flere av våre egne spillere spiller på A-laget, men slett ikke alle, sier Frode Stenberg før kampen.

Gode spillere

Storhamar må ha jobbet godt de siste årene med jentene, for vi se en meget god kamp av samtlige spillere. Her var det hele laget som vant over Vålerenga som før kampen hadde startet med to seire av to mulige. Vi ble vitne til en meget bra fotballkamp. Lagspill på høyt nivå, krydret med gode enkeltspillere. Storhamar har spillere med fart, teknikk og en innsats som få andre lag har.

Vålerenga fikk en leksjon i god fotball av Storhamar. Hjemmelaget jobbet som helter og fikk betalt i form av tre meget fortjente poeng.

Målscorere for Storhamar: Vilde Kjeldsen Øvergaard 2, Ellinor Olsen 2 og Marthe Flengsrud 1.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.