Selv om Oilers står med to strake seirer, er det fortsatt mange poeng opp til Storhamar og tetstriden.

Oilers-spillerne, som er vant til å ha suksess, erkjenner at de har vært for dårlige denne sesongen.

– Det har vært tøft å være Oilers-spiller denne høsten, for det har lugget voldsomt, og vi har tapt alle jevne kamper, samt blitt blåst av banen en del ganger, sier Salsten, som vant serie- og NM-gull med Oilers i sin første sesong.

Les også: Curran vil ta ansvar (for abonnenter) 

Mats Larsen Mostue, som har vunnet fire NM-gull på like mange sesonger, sier følgende om klubbens høst:

– Det er en litt uvant situasjon for oss, som man ikke er vant til å være i. Alle forventer mer av oss, og vi forventer også mer av oss selv. Det er kjedelig når det går dårlig, men alle jobber hardt for å snu skuta, sier Mostue, som føler han har levert under pari denne høsten.

– Personlig er jeg ikke fornøyd med hvordan det har gått så langt, og jeg føler jeg har mer å gå på, sier han.

angrer ikke

Eirik Børresen var med på å slå ut Storhamar av sluttspillet i vår. Men da han fikk velge mellom Storhamar og Stavanger i sommer, valgte han å takke nei til moderklubben.

– Angrer du på det valget?

– Det er ikke noe jeg tenker på. Fokuset er å vinne hockeykamper, så vi kan klatre på tabellen, forteller Børresen, som jobbet knallhardt da HA-sporten var til stede på Stavangers 5-4-tap for Lillehammer i Kristins Hall torsdag.

Blogg: Da Yetman mistet bonusen

Mostue og Salsten innrømmer at de er imponerte over Storhamar denne sesongen.

– De har hatt en rosenrød start på sesongen, sett utenfra. De er et veldig godt hockeylag, sier Salsten, som får støtte av kameraten.

– De har sett sterke ut så langt. De spiller med bra «go» i laget, og de har gode offensive ferdigheter i laget, sier Oilers-backen.

Børresen trives utenfor isen, men vil gjerne ha mer suksess.

– Det har vært bra å komme til Oilers, men sportslig har det ikke gått så bra som ønsket. Vi har variert voldsomt, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.