Vegard Skogheim var bare 16 år den gang og debuterte for HamKam denne sesongen, men selv om han satt på samme reservebenk som Høgmo, er det ikke mye han husker av mannen fra Gratangen.

– Jeg håper Høgmo mener spillerne på landslaget skal løpe mer enn han gjorde da, sier Skogheim.

Så mye mer enn det kan ikke Skogheim huske av Norges landslagssjefs korte karriere i HamKam.

Men Skogheim mener Høgmo uansett aldri kan ha glemt disse månedene i HamKam, selv om det er ikke er så mange som husker Høgmo i HamKam.

– Du skulle sett de løpeturene vi hadde med Crawford. Hver tirsdag hadde vi den gode gamle doggisen. Crawford satte opp seks kjegler. Vi løp opp og ned til den første, så den andre og så videre. Det gjorde vi seks ganger uten pause. Og det gjorde vi seks ganger igjen, minnes Skogheim som aldri glemmer sitt første møte med Crawford:

– Det var 1. februar på Børstad. Og vi troppet opp med ispigger. Da løp vi 134 drag a 125 meter - uten pause. Vi var 17 stykker som byttet på å dra. Hver eneste tirsdag var det den sinnssyke løpingen, sukker Vegard Skogheim.

I likhet med Per-Mathias Høgmo, glemmer heller ikke han skotten Ian Crawford.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.