I helgens yngre junior og kids tour ble det spilt hele 30 kamper. Dette var turneringen for de aller ferskeste og for alle opp til 16 år.

Noen er så ferske at de ikke kjenner kameratene på laget. Her har noen blitt kjent gjennom bursdager og andre sammenkomster i forbindelse med skolen, mens andre er med for at kameraten har startet med curling.

Marte Bekken har ansvaret for de aller yngste i klubben.

– Her er det nok å følge med på. Så lenge de er så ferske som de er, så må en følge godt med hele tiden. Vi vil jo at alle skal ha det fint ute på isen. Slik jeg ser det så er humøret på topp hos alle, sier Bekken.

Hun forteller at alle må bidra.

– Slik vi har det nå, er det ikke bare på isen det er ferskinger. Vi voksne har også startet med en ny idrett, bortsett fra noen som har drevet med curling lenge. Alle må ta i et tak for at dette skal fungere, og det gjør det. Vi har mange frivillige i sving, sier hun.

Selv om de aller yngste er med i sine aller første konkurranser, ser vi at flere har talent for curling.

Vi spurte Tobias, Jørgen, Alexander, Filmon, Andrine, Ida og flere andre om hva som er så morsomt med curling.

– Det er ikke alle som vil drive med håndball og fotball. Her kan vi spille inne når det er kaldt ute. I tillegg får vi flere nye venner. Så liker vi godt at de voksne curlingspillerne er flinke til å hjelpe oss om vi trenger noen gode råd. Vi trenger det, og de hjelper oss med glede, sier gjengen nesten i kor.

I klassen yngre junior, som er for de opp til 16 år, endte hjemmelaget med Jacob Moen Bekken, Erik Fjerdingstad, Jonas Wolla og Mikael Brønmo Hansen på 5.-plass etter at de vant mot et lag fra Oppdal.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00