Den nye K8-bakken er den første operative bakken siden Gatabakken ble ødelagt av vårflommen i 2012.

Bakken er blitt bygget vegg i vegg med det nye klubbhuset ved Råsunda Stadion i Gata, Vallset IL sin storstue. Bakken vil også få plast, så det kan hoppes hele året.

Leder i hoppgruppa, Trond Bysveen, sier den nye bakken betyr mye.

BARNEHAGER PÅ BESØK

– Det at vi har fått bygd denne bakken betyr egentlig alt. Rekrutteringen har vært så som så, da vi ikke har hatt noen bakke, men det at vi har fått bygd vår egen har vært gull verdt. Nå kommer barnehager og idrettsskoler fra hele kommunen for å hoppe, og en del kommer igjen for å være med mer. Det har vært skikkelig positivt for rekrutteringen til klubben, Trond Bysveen, leder i Vallset IL.

Han forteller at miljøet er bra i Vallset.

HADDE FLEST DELTAKERE

– Vi har mange som er ute på kretsrenn, og i Oddvarrenent var vi den klubben med flest utøvere. Det er mange fra nabobygdene som kommer, og det er bra. Selvsagt skulle vi hatt enda en enda større bakke, men da har vi Lierberget ikke langt unna. Jeg ser en positiv framtid for klubben.

Klubben har eget snøproduksjonsanlegg og bakken har vært fylt med mange ivrige hopprekrutter.

Onsdag arrangerte klubben renn i Telenor-karusellen, der det var fullt av liv fra unger fra hele kommunen. 30 unge og håpefulle satte utfor bakken. Det var noen problemer med forholdene på grunn av nedbør, men iherdig innsats førte til at de klarte å arrangere rennet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.