Storhamar vant til slutt 4-3 over Vålerenga i en thriller av en hockeykamp.

Mye av grunnen til at det ble seier, er Mikael Zettergren sin ære. 

Svensken bidro med tre scoringer, og satte inn 4-3 med seks minutter igjen på klokka.

- Skikkelig deilig

- Om det er noen kamp man ønsker å gjøre det, så er det mot Vålerenga hjemme. Det var skikkelig deilig. Det var litt flaks, halvdårlig spill, men det er sterkt at vi vinner, gliser Zettergren.

Han forteller at det er vanskelig å beskrive hvor deilig det var å bli matchvinner mot erkerivalen Vålerenga. 

Det går ikke. Man må nesten være på isen. Jeg vet at mange har vært med lenge og har den spesielle følelsen ved å møte Vålerenga. Men det er spesielt å være på isen når alle vil det så mye, og det er 5500 tilskuere som ikke ønsker noe annet enn seier. 

I høst ble Zettergren plassert som senter, etter å ha vært ving. Den siste tiden har han dannet trio med Steffen Thoresen og Phil Marinaccio, og de finner hverandre på en god måte. 

- Jeg er supertrygg i den nye rekka jeg er i. Min senterposisjon fungerer bedre og bedre, jeg finner mer fart i spillet mitt sammen med de to andre i rekken, og det åpner seg opp veldig mye rom. 

Gått opp flere kilo

Storhamar-trener Fredrik Söderström mener Zettergren har hatt en meget god utvikling, etter at han ble plassert som senter.

Jeg tror han har vokst i senterrollen, og at han føler seg mer trygg nå. Han ble senter i høsten, og den rollen har han vokst inn i, sier Söderström.

Også i den fysiske delen av spillet mener Storhamar-treneren at Zettergren har utviklet seg positivt. 

Det er hat-trick-helten enig i.

- Det har noe med selvtilliten, også. Men så har jeg også gått opp en del kilo til i år, og jeg har bedre timing i det meste som senter, kan bruke kroppen på en bedre måte enn som ving. Det er stor forskjell, smiler matchvinneren. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00