Storhamar vant til slutt 4-3 over Vålerenga i en thriller av en hockeykamp.

Mye av grunnen til at det ble seier, er Mikael Zettergren sin ære. 

Svensken bidro med tre scoringer, og satte inn 4-3 med seks minutter igjen på klokka.

- Skikkelig deilig

- Om det er noen kamp man ønsker å gjøre det, så er det mot Vålerenga hjemme. Det var skikkelig deilig. Det var litt flaks, halvdårlig spill, men det er sterkt at vi vinner, gliser Zettergren.

Han forteller at det er vanskelig å beskrive hvor deilig det var å bli matchvinner mot erkerivalen Vålerenga. 

Det går ikke. Man må nesten være på isen. Jeg vet at mange har vært med lenge og har den spesielle følelsen ved å møte Vålerenga. Men det er spesielt å være på isen når alle vil det så mye, og det er 5500 tilskuere som ikke ønsker noe annet enn seier. 

I høst ble Zettergren plassert som senter, etter å ha vært ving. Den siste tiden har han dannet trio med Steffen Thoresen og Phil Marinaccio, og de finner hverandre på en god måte. 

- Jeg er supertrygg i den nye rekka jeg er i. Min senterposisjon fungerer bedre og bedre, jeg finner mer fart i spillet mitt sammen med de to andre i rekken, og det åpner seg opp veldig mye rom. 

Gått opp flere kilo

Storhamar-trener Fredrik Söderström mener Zettergren har hatt en meget god utvikling, etter at han ble plassert som senter.

Jeg tror han har vokst i senterrollen, og at han føler seg mer trygg nå. Han ble senter i høsten, og den rollen har han vokst inn i, sier Söderström.

Også i den fysiske delen av spillet mener Storhamar-treneren at Zettergren har utviklet seg positivt. 

Det er hat-trick-helten enig i.

- Det har noe med selvtilliten, også. Men så har jeg også gått opp en del kilo til i år, og jeg har bedre timing i det meste som senter, kan bruke kroppen på en bedre måte enn som ving. Det er stor forskjell, smiler matchvinneren. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.