Kanadieren var tilbake i kamp med et brak. Tre scoringer og to målgivende pasninger sier det meste. Likevel er Larrivée misfornøyd med måten laget slapp Stjernen inn i kampen på torsdag.

– Vi leder 3–1 i den tredje perioden. Da skal kampen være over. Nå gikk det bra, men vi har rotet bort ledelser tidligere i år også, spesielt på bortebane.

Det må vi slutte med, fastslår Larrivée.

Storhamars kaptein er fortsatt klar på at Storhamar skal ta steget inn blant ligaens tre beste lag før serien er ferdig. Da må de bli bedre på å spille av kamper de leder.

– Poeng vi roter bort på nå kan få mye å si for oss inn mot sluttspillet. Derfor er hver eneste kamp viktig, sier han.

Nilsen har en plan

Søndag venter Frisk Asker på bortebane, et lag Storhamar kun har tatt to av ni mulige poeng mot så langt. Trener Sjur Robert Nilsen brukte tiden før treninga fredag til å se Asker-laget på video.

– De har hevet seg etter en svak periode. Tidligere produserte førsterekka deres alt framover. Nå har de fått i gang en rekke til som bidrar, forklarer Nilsen.

Storhamar slo Frisk Asker 2–1 etter sudden death i lagenes forrige møte.

Da var Frisk Asker inne i en periode med seks tap på rad.

Nå står de med sju seiere på rad.

Nilsen tror likevel ikke det vil prege kampbildet i særlig stor grad.

– Asker har en klar identitet som lag. Vi vet at vi kommer til å få mye tid i etablert angrepsspill.De gir motstanderen mye rom i ufarlige områder og på utsiden. Man har gjerne mye puck uten å skape noe som helst. Det er en utfordring vi må vi løse, sier Storhamar-treneren.

ingen på vei tilbake

Storhamar stiller med samme lag søndag som i Fredrikstad torsdag.

– Vi har ingen på vei tilbake, sier Nilsen.

Det betyr at både Joey Tenute og Joakim Jensen ikke spiller. De to har stått for 27 målpoeng hver så langt i sesongen. Med Oskar Östlund ute med sjukdom betyr det at ingen importspillere vrakes. Petteri Nummelin skulle stått over torsdag, men fikk muligheten da sisteskansen ble sjuk.

– Petteri gir oss en ekstra dimensjon i overtallsspillet. Han har stor rutine, og våger å spille, avslutter Nilsen.

Les også
SPORT HATV: Kong Christian herjet i comebacket.
Les også
SPORT De la Rose: - Fire stjerner i HA?
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00