Emil Frøshaug er Manglerud-gutt, og har spilt i Lørenskog de fem siste sesongene.

– Jeg gleder meg. Jeg tror dette blir veldig bra. Storhamar er en spennende klubb. Det er stor hockeyinteresse i Hamar, samtidig som de har et veldig spennende lag, som kan gå hele vegen neste sesong, sier Emil Frøshaug, som forteller at han hadde tilbud fra andre klubber.

– Hvorfor falt valget på Storhamar?

– Det er sportslige utfordringer som passer meg bra, så sportslig var det ingen tvil. I tillegg gleder jeg meg til å komme til en klubb med mange tilskuere.

– Hva kan du bidra med?

– Jeg kan bidra med fysikk og godt defensivt spill. Det er mine styrker som hockeyspiller. Og så håper jeg å utvikle det offensive spillet. Jeg er en fysisk forsterkning, sier Emil Frøshaug, og fortsetter:

– Fin utvikling

– Jeg kjenner jo Steffen Thoresen veldig godt fra Lørenskog-tida. I tillegg kjenner jeg Mikkel Søgaard. Det var moro at han spilte en god sesong i Storhamar nå.

Forrige sesong spilte Emil Frøshaug 40 kamper og fikk bokført fem målpoeng. Han er 1,85 lang og veier 90 kilo.

Storhamar-trener Fredrik Söderström sier dette om Emil Frøshaug:

– Det er et navn som ble spilt inn ganske tidlig. Vi har sjekket med tidligere lagkamerater. Han har bra fysikk, og er en ung, lovende back med fin utvikling, sier Fredrik Söderström.

Leder i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er godt fornøyd med signeringen av Emil Frøshaug.

– Vi er veldig godt fornøyd, og det er moro at han ønsket å spille for Storhamar. Vi får en ung, lovende back i fin utvikling. Dette tror jeg blir veldig bra. Han er god defensivt og har en veldig bra fysikk. Det trenger vi, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Troppen per nå

Storhamar har sju backer på kontrakt per nå: Emil Frøshaug, Lars Løkken Østli, Christian Bull, Mikkel Søgaard, Jimmy Andersson, Patrik Bäärnhielm og Simen Løvhaug Hansen.

Disse løperne er klare per nå: Christian Larrivée, Joakim Jensen, Mikael Zettergren, Martin Rønnild, Hampus Gustafsson, Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Steffen Thoresen, Anders Gulliksen, Simen André Edvardsen, Joey Tenute.

Målvakter: Robert Hestmann og Oskar Östlund.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.