Storhamar - Manglerud Star 7-3:

Storhamar hadde grei kontroll mot Manglerud Star, og utover i tredjeperioden var det tidvis lekestue ute på isen i CC Amfi.

Men på stillingen 6-1 begynte vertene å slurve, og slapp MS tilbake i kampen med to raske scoringer.

- Ikke godkjent

Det frustrerer Christian Larrivée, som scoret to ganger og hadde en målgivende pasning mot Oslo-laget.

- Det er vanskelig å forklare hva som skjer. Jeg tror ikke vi var helt klare fra første dropp. Vi slapp til MS på mange overganger i de to første periodene, og det er ikke godkjent og ikke bra nok, sier en ærlig Larrivée.

Han tror at grunnen til at de slapp MS inn i kampen, kan ha vært at de ikke trodde kampen ville bli så tett.

- Vi trodde kanskje det ble enklere enn det var, og vi lekte for mye med pucken, forklarer Storhamars nummer 23.

Han roser Manglerud Star for måten de gikk respektløst til verks på, og han mener Oslo-laget var flinke til å gjøre Storhamar svake.

Mener de gjør for mange feil

Likevel mener Larrivée det var totalt unødvendig at de slapp MS inn igjen i kampen på stillingen 6-1 i tredjeperioden.

- Ja, jeg synes det. Men tredjeperioden var mye bedre. Det er likevel vanskelig å tenke for mye på det positive, for vi gjør mye feil. Vi må lære av det her, nok en gang, og det var ikke godt nok.

Han klarer å glede seg over tre poeng etter kampen, og inntatt 2. plass på tabellen, men nå retter han fokuset framover.

Ja, det var mye positivt i dag, vi tar tre poeng, og det er viktig. Vi må fortsatt tenke positivt, og vi må være klare for neste oppgave som er mot Vålerenga på søndag. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.