Storhamar møter Vålerenga i CC Amfi klokka 17, og det er ventet over 6000 mennesker til det som er årets folkespillerkamp på Hamar vest.

Storhamar-supporterne, som allerede før dørene til hallen åpnet en time før kampstart, sto i kø, gleder seg enormt.

- Det er helt rått når det kommer så mange. Da glemmer man alt annet, beskriver Øyvind Pedersen.

- Det er viktig at tribunene er fulle. Da føler laget at de har støtten vår. Jeg skal gi dem støtte i dag, lover datter Iselin (11).

- Hockey er så gøy, og den idretten står virkelig sterkt her på Hamar. Det er virkelig spesielt at det alltid kommer så mange selv om tabellsituasjonen er som den er, poengterer Vidar Svendsen og Stein Roger Johnsrud. 

Sikre på seier

Supporterne HA snakker med en time før kampstart, er alle sikre på seier. 

- Det blir nok tett og jevnt, men jeg håper vi starter tabellklatringen i dag. 4-2, spår Svendsen.

- Skadesituasjonen er vanskelig, men vi satser på Larrivée-show og 4-3-seier i dag, gliser Johnsrud.

- 3-1, tipper både far og datter Pedersen.

Travelt i billettbua

Da billettbua åpnet utenfor CC Amfi klokka 15.30, var flere på plass for å sikre seg deltakelse i et av hockeyvinterens høydepunkter på Hamar.

I løpet av de første 30 minuttene var 200 av 700 gjenværende billetter revet vekk.

- Det er vanskelig å si om rubbel og bit blir solgt, men det kan godt skje i dag. Det er mye større pågang her enn vanlig, og det er alltid mange som kommer for å kjøpe billetter de siste minuttene før kampstart, forteller billettselger Inger Edvardsen.

Følg Storhamar - Vålerenga live på h-a.no!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.