Lørenskog - Storhamar 1-4

Kodie Curran står bokført med 16 målpoeng på 14 kamper i Storhamar-trøya. 

Patrick Thoresen, som har spilt med flere av de beste backene i verden, er imponert over det offensive spillet hans.

- Han er veldig dyktig med pucken, han har gode offensive ferdigheter, sier Thoresen, som noen flere råd å gi ham.

- Dersom han skal ta det steget han ønsker ut i en større liga, må han bli bedre defensivt. Offensivt har han kvaliteter til å spille i en større liga, sier Thoresen.

Han var ikke imponert over spillet mot Lørenskog.

- Førsteperioden var bra, mens andreperioden var årsverste. Lørenskog er lag vi skal slå, sier han.

jevn serie

Kodie Curran, som tidligere har snakket om at Storhamar er et fint sted å utvikle seg videre, takker laget for at han får utfolde seg offensivt. 

- Jeg spiller på et lag som gjør det bra, og da kommer det med noen poeng. Jeg takker lagkameratene mine for at jeg har såpass mange poeng, sier backen.

Han var heller ikke speseilt fornøyd med torsdagens kamp.

- Det viktigste er å vinne disse kampene. Det er jevnt i toppen, og vi ønsker alltid å finne en vei til seier, sier Curran.

Östlund-ros

Oskar Östlund, som sto en meget god kamp i Lørenskog, er imponert over spillet til backen.

- Jeg er blitt vant til at han dribler bakerst, at han tør å gjøre ting med pucken, sier Östlund.

- Får du hjertet i halsen?

- Neida, for han lykkes så godt med det han gjør. Jeg har forståelse for at fansen liker å se ham spille, for han har gode ferdigheter og er morsom å se på, sier Östlund.

Heldig scoring

Torsdag scoret Curran sitt fjerde mål for sesongen - og det var av det heldige slaget.

- Phil (Marinaccio) hadde øyner i nakken da han fant meg alene foran målet. Jeg hadde tenkt til å smelle til, men kølla brakk idet jeg skjøt, slik at keeperen var utspilt da pucken kom sakte mot ham, sier Curran med et stort smil.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.