Lørenskog - Storhamar 1-4

- Spesielt det første byttet mitt var jeg selvsagt fornøyd med, sier Storhamar-debutanten.

Han brukte nemlig kun få sekunder på å skyte seg inn i hjertet til mange gule og blå fans: Vingen var årvåken da en Lørenskog-back rotet det til på offensiv blålinje, stal pucken fra ham, skøytet fra motspillerne - og rundlurte målvakt Joachim Svendsen.

- Årsverste andreperiode

- Jeg ville komme mot keeperen med pucken på forehand, slik at jeg kunne legge over på backhand og finte keeperen, sier Marinaccio.

Senere i kampen leverte han også en målgivende pasning til Kodie Curran.

- Kan fansen forvente at du fortsetter å levere mål og assist framover?

Viktigst for meg er at laget vinner. Dersom jeg kan bidra til det gjennom mål og målgivende så er jeg selvsagt glad for det, sier han.

Patrick Thoresen mener laget har en del å gå gå, tross seier.

- Vi spiller en god førsteperiode, men så slipper vi oss ned i andre. Og den midtperioden er årsverste av oss, sier Patrick Thoresen til HA-sporten.

- Vi får to scoringer på tampen, slik at det blir komfortabelt. Men Lørenskog er et lag vi skal slå, sier han.

Storhamar ledet 1-0 etter 20 minutter i Lørenskog Ishall. 

Gjestene fortsatte å dominere kampen, men uten å få tellende resultat. Mikael Zettergren og Robin Dahlstrøm hadde hver sin kjempesjanse, men Svendsen reddet i siste liten. 

gavepakke

Lørenskog kom ut i et helt annet gir etter den første hvilen, og de skapte flere store muligheter. 

Men da Storhamar hadde ridd av den første stormen til vertene, ga Christian Bull bort pucken foran mål, og Petter Grønstad fikk en enkel oppgave med å plassere pucken i det tomme buret. 

Storhamar startet også tredjeperioden svakt, men så vant Marinaccio pucken i rundvantet, kom seg fri og spilte inn foran mål. Kodie Curran banket til, men kølla knakk, og pucken duppet heldig inn.

Martin Rønnild scoret kampens fjerde mål da det gjensto 8.02 på klokka. Fredrikstad-gutten hadde med seg Jørgen Langdalen i slottet, men han gjorde som han "alltid" gjør i de situasjonene: han skjøt selv. Og pucken gikk mellom beina til Svendsen og inn. 

Steffen Thoresen ble kreditert den fjerde Storhamar-scoringen da Mikael Zettegren skjøt via ham og inn i overtall. Det skjedde da det gjensto drøyt tre minutter. 

- holder ikke

Jimmy Andersson har vært viktig for Storhamar denne sesongen og var det igjen mot Lørenskog. Han er enig med Patrick Thoresen hva gjelder lagets andreperiode.

- Vi har en del å gå på, det var på ingen måte noen optimal kamp. I andreperioden er vi direkte dårlig, og sånn kan vi ikke holde på, sier backbautaen.

Han påpeker at det viser styrke at de likevel spiller seg inn i kampen og til slutt vinner.

- Vi klarte å redde oss, men er nødt til å unngå å falle med i de gropene som i andreperioden. Skal vi være et topplag så er vi nødt til å unngå å sette oss selv i de situasjonene der, sier Andersson.

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Kodie Curran, Håkon Engh - Patrick Thoresen, Christian Larrivée, Robin Dahlstrøm.

2. rekke: Christian Bull, Lars Løkken Østli - Kjetil Martinsen, Victor Svensson, Hampus Gustafsson.

3. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Jimmy Andersson - Martin Rønnild, Mikael Zettegren, Steffen Thoresen.

4. rekke: Jørgen Langdalen - Phil Marinaccio, Lars Erik Hesbråten, Eiri Skadsdammen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.