Totalt ble det 1891 kamper i Storhamar for trioen, som har bokført totalt 38 sesonger til sammen.

Disse gutta innehar femte-, sjuende- og åttendeplass på klubbens adelskalender. Arrangementet vil starte klokken 17.00 i CC Amfi, og i etterkant vil det være et arrangement for alle supportere.

Lars Erik Hesbråten synes dette er stas:

- Det blir så klart stort det. Det blir gøy å avslutte med en dag sammen med spillere og folk som har betydd noe for meg og oss igjennom perioden vi har vært i klubben, sier Lars Erik Hesbråten til HA-sporten.

Joakim Jensen sier dette om å få en testimonialkamp:

- Jeg er rørt, ydmyk og stolt. Det er stort for en enkel gutt fra Manglerud. Føler meg også beæret. Det kom egentlig litt overraskende, men det blir en fin avslutning av karrieren for meg og familien, sier Jensen.

Lars Løkken Østli setter også stor pris på dette:

- Jeg setter utrolig stor pris på at Storhamar har gitt oss denne kampen, denne dagen. Og det er fint at man blir satt pris på etter mange fine år i klubben. Dette viser hvilken klubb Storhamar er. I tillegg blir det moro å ha det sammen med to gode lagkamerater, som har vært der mange år sammen. Også når man ser hvem som har fått testimonialkamp tidligere , så blir man ydmyk, sier Løkken Østli til HA-sporten.

Les også: Her er topplagenes overganger

Alt har en slutt...

Lars Løkken Østli skrev dette på sin egen Facebook-profil da han kom med nyheten:

"Til alle med hjerte i Storhamar Hockey

Alt har en slutt…

Det kommer trolig ikke som et sjokk, men jeg har bestemt meg for å legge skøytene på hylla. Jeg bestemte meg for en liten stund siden, men har ventet i det lengste for å være sikker på at beslutningen var riktig. Med den enorme interessen det er for ishockey på Hamar og det unike publikumet som alltid støtter klubben har det på ingen måte vært en enkel avgjørelse. Det å spille for et fullsatt CC-Amfi er noe helt unikt.

Det føles riktig, men også veldig rart. I nesten hele mitt liv er det hockey som har stått øverst på prioriteringslisten, og det har gitt meg så utrolig mye, på alle mulig måter. Kroppen har nok sagt stopp i flere år, men lysten til å spille hockey har overstyrt både ryggproblemer og hjerteproblemer. Dette har endret seg og jeg kjenner at tiden nå er inne for å prioritere andre ting, og la andre ta min plass.

Jeg vil rette en stor takk til Storhamar, og alle i og rundt klubben, for alle opplevelsene en lang hockeykarriere har gitt meg. Jeg har vært med på oppturer og nedturer, både sportslig og personlig. Jeg kommer til å se tilbake på en innholdsrik karriere, med lagets suksess i CHL, landslagsspill for Norge og to NM-gull med Storhamar som de sportslige høydepunktene. Jeg kommer til å savne garderobelivet og alle kameratene som jeg ikke lenger vil treffe hver dag.

Storhamar har, og vil alltid ha, en helt spesiell plass i hjertet mitt, heretter som supporter! Vi sees på tribunen 😊 #eviggulogblå #storhamarfamilien"

Lars Erik Hesbråten skrev dette:

"Etter 14 år så er tiden inne for meg å legge skøytene på hylla. Vil takke alle medspillere, motspillere,dommere, sponsorer og ikke minst supportere for tiden som har vært.
Jeg flyttet til Hamar i 02-03 sesongen og det er noe jeg aldri kommer til å angre på. Har blitt kjent med så mange utrolige hyggelige mennesker både i og utenfor hockeymiljøet. 

Jeg har vært med på utrolig mye i Storhamar og det kommer til å være minner for livet. Har vært med på 3 NM gull, vunnet seriegull, gått videre i CHL mot lag ingen trodde vi kunne slå,spilt i verdens lengste hockey kamp, vært timer ifra konkurs til å komme på 2 plass i serien og tape 7 finalen mot Stavanger, for så å bli tatt imot av 3000 gale folk på Hamar kl 2 om natta. Så alt I alt så sitter jeg igjen med mange gode minner og hatt det utrolig morsomt både på isen og i garderoben i alle årene.

Da sier jeg takk for meg så sees vi på tribuna".

Hessa#85

- Heldig og stolt

Joakim Jensen la dette ut på sin egen twitterkonto da nyheten kom:

"Enda en sesong er over. For meg ble det en tøff sesong både fysisk og sportslig. Jeg har vært i Storhamar hele mitt "voksne" liv. Derfor er det med tungt hjerte å meddele at jeg velger å legge skøytene på hylla. Jeg ønsker å takke familien min, klubben, hele Storhamar-familien, de utrolige menneskene rundt laget og alle lagkompiser jeg har hatt i mine 12 sesonger, for støtten og opplevelsene vi har hatt sammen.

Storhamar har vært gjennom litt av en reise fra 2007 og fram til der vi er i dag, og jeg føler meg heldig og stolt over å fått vært med på den reisen.

Jeg tar med meg minnene fra to bøtter, noen ville turer ute i Europa, snuoperasjonen i 2014-2015, en lang kamp i 2017 og masse mer, videre. 

Takk for meg. Evig gul og blå."


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.