Vipers-trener Kenneth Gabrielsen var negativ i sin omtale av Betina Riegelhuth da Storhamar ble feid av banen lørdag, der han sa at bakspilleren kunne få fritt rom til å skyte, fordi hun traff på 40 prosent av skuddene hun tok.

gode fra start

Det har fått Storhamar-leiren til å koke, noe som ble brukt som en inngang til kampen.

- Han trenger ikke å prate slik om enkeltspillerne våre. Han har bra nok lag til å la være, sier Senstad.

Gabrielsen innrømmer at han har stor respekt for  bakspilleren.

- Betina er en enormt god skytter, og hun har en x-factor, men jeg har studert kampene, og hun har den prosenten, sier han.

Arne Senstad er ikke imponert over de kommentarene.

- Han reiser rundt med Norges beste lag. De er langt bedre enn alle, og da er det unødvendig å gå løs på  Betina. Vi liker å fyre opp, men jeg ønsker ikke at det skal være på den måten der, sier Senstad, som snakket lenge med ham etter kampen.

ble ikke sur

- Jeg er ikke fornøyd med kampen, og jeg prøver å bidra med andre ting en skudd. De har et godt forsvar, og da blir det vanskelig, sier Riegelhuth.

Hun tar seg ikke nær av kommentarene til treneren.

- Jeg legger ikke så mye vekt på det han sa om meg. Han kan si hva han vil, så skal jeg komme sterkere tilbake, sier hun.

roser Storhamar

Gabrielsen var spak da han ble konforntert av Senstad etter kampen, og han roste Storhamar da han snakket med HA-sporten.

- De har et godt lag, og jeg er imponert over den jobben Arne og de andre gjør her oppe. Jeg fryktet denne kampen, for jeg visste at Storhamar kom til å være veldig tente, sier Gabrielsen.

Han mener lørdagens prestasjon var sterkere.

- I dag var ikke prestasjonen så god som sist. Men vi er stødige bakover, og det var fundamentet vårt. Vi gjør jobben bakover, og vi har en tryllekunstner på siden, sier han om Sunniva Amalie Næss Andersen, sier han.

Han legger til:

- Det har vært litt prat i media, men jeg fryktet Storhamar. Det var en jevn kamp, sier han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.