SSU fikk en drømmestart på kampen, da Simen Gustu Johansen satte inn 1-0 allerede etter 22 sekunder. Joachim Mangerud økte ledelsen til 2-0, før Patriota reduserte like etterpå. Da satte SSU fart, og scoringer fra Andreas Aspeli, Morten Berglund, Axel Lund og Pelle Tysteng gjorde at SSU gikk til pause med 6-1. 

Etter pause fortsatte de blåkledde supporterne fra Hamar. Aspeli økte til 7-1, før Patriota satte inn sitt andre og siste mål for kvelden. 

Andreas Aspeli, Kjetil Emilsen Larsen, Martin Gutu Johansen, Morten Berglund, Pelle Tysteng og Axel Lund fastsatte resultatet til 13-2 for Storhamar Supporterunion. 

Kaptein og mannen med gullhjelmen Stian Bekkelund fra SSU var storfornøyd med kampen. 

- Dette var noe vi har planlagt helt siden i høst, da det var turnering der før seriestart. Vi fremmet idèen. Patriota tente veldig på den. Nå har vi jobbet med den i hele høst, og jeg synes dette var en suksess, og resultatet var jo strålende. 

Han synes engasjementet rundt kampen var enormt.

- Det var et helt vanvittig engasjement rundt kampen, med masse tilskuere. Jeg tror det nesten var flere eller like mange som på Storhamar 2-kampen mot Tønsberg. 

- Forhåpentligvis kan vi gjenta dette hvis det blir romjulskamper mot Lillehammer i fremtiden. Det hadde vært veldig moro med likt resultat i kampen etterpå, avslutter en strålende fornøyd Bekkelund. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00