Det var knyttet stor spenning til legendekampen mellom Storhamar og Vålerenga torsdag.

Flere av klubbenes største legender stilte opp for å underholde publikum i forkant av møtet mellom dagens seniorlag.

Høyt tempo

Det var ingen tvil om at det er lenge siden flere av spillerne var aktive, men det var et imponerende tempo fra start av, og Dahlstrøm viste flere ganger prov på teknisk finesse.

Etter få minutter fikk Storhamar tildelt straffeslag, men Geir "Burger'n" Svendsberget fikk aldri overtaket på Tommy Lund, og Vålerenga-keeperen reddet enkelt. 

Kampen vippet fram og tilbake gjennom første periode, før Storhamar fikk tildelt nok et straffeslag med halvannet minutt igjen av perioden.

Magnus Østeraas satte fart, men avslutningen ble reddet av en mesterlig Tommy Lund, som nok ikke har stått en bedre kamp mot Storhamar noen gang. 

Det skulle gå drøyt fem minutter av den andre perioden før kampens første scoring kom. Lars Erik Lund dro seg fint opp fra backplass, lurte tre Storhamar-spillere, før han serverte Marius Rath på åpent mål. 1-0 til Vålerenga. 

Sekunder senere fikk Vålerenga straffeslag. Rath var iskald og satte pucken enkelt forbi Svein Harald Arnesen. 2-0.

Vålerenga-legendene hadde etter hvert mest krefter, og med seks minutter igjen på klokka satte Petter Thoresen inn 3-0, assistert av Shampo.

Roy Johansen økte til 4-0 for Vålerenga, før Morten Fjeld reduserte to ganger like før slutt og sørget for sluttresultatet 4-2.

Fornøyd tross tap

Dahlstrøm ble kåret til banens beste spiller, og var noe skuffet etter tapet.

- Det var mest moro før kampen. Når syra tok meg, så husket jeg nesten ikke at jeg spilte en gang. Kroppen er langt unna den det bør være.

- Det har var ikke så surt. Gøy å spille ,og det er nestne jeg får tårer i øyekroken av alle fremmøtte fra Hamar, forteller Dahlstrøm.

Vålerenga stilte med spillere som Espen Shampo Knutsen, Øystein Olsen, Arne Bilkvam, Stig "Myggen" Johansen, Roy Johansen, Petter Thoresen med flere.

Storhamar stilte også et lag spekket med legender, med blant andre Ole Eskild Dahlstrøm og Peter Madach, mens Mester Erik Kristiansen var trener. Pål Johnsen skulle i utgangspunktet også være med, men måtte melde forfall grunnet sykdom.

Se hele Storhamars lag nederst i saken.

Storhamars lag:

Jonas Norgren (Svein Harald Arnesen)

Mattias Livf, John Hroar Nordstrøm, Carl Oscar Bøe Andersen, Michael Smithurst, Magnus Østeraas.

Ole Eskild Dahlstrøm, Tom Erik Olsen, Geir Svendsberget, Peter Madach, Rune Gulliksen, Klas Forfang, Morten Fjeld, Børre Østvang. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.