Stefan Espeland har slitt siden han forlot Lørenskog til fordel for den finske toppserieklubben Ilves.

Nå forteller Manglerud-gutten at han er misfornøyd og ser etter andre muligheter.

Les også: Thoresen herjet mot Russland

- Det går ganske dårlig, og jeg må finne ut av hva jeg skal gjøre med situasjonen.

- Hva er det som ikke fungerer?

- Det er for lite spilletid. Det er OL-sesong, og jeg må spille for å kunne være med der. Jeg prøver å forbedre min nåværende situasjon, sier han.

Han forteller at Storhamar er blant klubbene han kan vurdere å komme til.

- Storhamar har signalisert at de er interesserte hvis jeg vil hjem til Norge. Men jeg har ikke tatt noe  valg om jeg vil komme hjem ennå.  Jeg har hatt god kontakt med flere i Storhamar. Og jeg har bare positive erfaringer med klubben, sier Espeland, som har fine ord å si om klubben.

- De har et fantastisk lag i år.

- Men er det slik at du ønsker deg vekk?

- Ja, det stemmer. For jeg må spille, sier han.

Storhamar vil ha ham

Pål-Jan Stokke, som er en del av Storhamars sportsutvalg, forteller at klubben har vært i samtaler med landslagsspilleren.

- Vi har snakket med ham, og vi har signalisert at vi er interesserte i ham. Men han har gitt inntrykk av at han ønsker å fortsette i utlandet. Men dersom han vil komme hjem, håper vi å kunne få ham, sier han. 

trenger spilletid

Landslagssjef Petter Thoresen er klar på at spillerne må ha spilletid i hverdagen.

- Det er viktig at spillerne spiller de siste månedene her nå. Men jeg ser at spillerne som har spilt litt lite nå, klarer seg bra, sier han.

Sønnen Patrick Thoresen sier følgende om hva han tenker om Espelands situasjon.

- Hadde jeg fortsatt spilt i Storhamar, ville det vært enklere for meg å prøvd å få ham til å komme, sier han. 

Han roser backen.

- Stefan har mange fine ferdigheter, spesielt offensivt. Han har nok noe å gå på defensivt, men er du god offensivt, trenger du ikke være like mye i egen sone. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.