31-åringen har skrevet under på en to pluss ettårskontrakt med klubben på Hamar vest. Han gleder seg til å spille for Storhamar igjen.

- Det var bra å lande dette. Jeg tar med familien til Hamar, så alle er godt fornøyde, sier Steffen Thoresen, og fortsetter:

- Jeg gleder meg til å spille for Storhamar. Det er stor hockeyinteresse der. Ambisjonene mine er de samme som de siste årene. Jeg vil vinne noe, og ta Oilers. Har har stor tro på at vi kan klare det allerede kommende sesong. Det blir spennende med en ny trener også. Det er moro å lære noe nytt.

31-åringen er klar for å bidra.

- Jeg skal være meg sjøl. Det handler om å takle, lage plass for mer tekniske spillere, komme inn foran mål - og slå inn noen returer, sier Steffen Thoresen. 

Les også: Får velge assistent selv

Forrige sesong produserte Steffen Thoresen 31 målpoeng på 41 kamper for Lørenskog. Sesongen før fikk han bokført 36 målpoeng på 45 kamper.

Lederen i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er veldig godt fornøyd.

- Vi er strålende fornøyde. Steffen er en kriger - i tillegg til at han produserer mange målpoeng. Han er en suveren lagspiller, en tovegsspiller. Steffen er en type som alle lag ønsker seg. Han er veldig godt trent, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Les også: Jimmy Andersson aktuell for comeback

Steffen Thoresen spilte juniorhockey i Färjestad. Så ble det Skåre, før han spilte i Storhamar i tre sesonger. Den siste sesongen i Storhamar var 2006-2007. Så var han i Växjö, før det ble seks sesonger i Vålerenga og fire sesonger i Lørenskog.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.