For kort tid siden ble det kjent at Lillehammer ishockeyklubb hadde en minus på nesten to millioner kroner for 2018, og det i en sesong hvor de spilte NM-finaler og solgte ut Håkons hall i en kamp mot Storhamar. Det er snakk om en kortsiktig gjeld på om lag sju millioner kroner og en negativ egenkapital på 1,6 millioner kroner. Det kom også fram at det ble brukt nærmere to millioner mer på lønn enn budsjettert. Det ble forklart med bonuser og at spillerne ble lenger i klubben enn planlagt, noe som førte til høyere lønnsutgifter.

Les også: - Dette kunne ikke skjedd i Storhamar 

86 medlemmer møtte opp til det ekstraordinære årsmøte tirsdag. Det ble stilt mange spørsmål. I følge GD forklarte styreleder Tore Lien Bjørnstad, som kom inn som styreleder høsten i 2018, de dystre tallene med mange uerfarne personer i styret, et regnskapssystem som fungerte dårlig - og mangel på gode rutiner.

Det kom fram at kontrollkomiteen hadde kommet med bekymringsmeldinger uten at de fikk svar. 

Lillehammer Ishockeyklubben skal kutte 700.000 i lønnskostnader (til 7,3 millioner). Nå må de ha på plass en treårig handlingsplan hvor de må ha overskudd ved utgangen av 2021. Det er avtalt et møte med Norges Ishockeyforbund tirsdag. Det avgjør om klubben får fornyet lisens. 

De skal ikke signere flere spillere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.