Storhamar-trener Fredrik Söderström syntes det var noen mangler mot Vålerenga. Han er trygg på at ting vil se bedre ut torsdag.

Torsdag møter de Frisk Asker borte.

– Vi vant 1–0 sist i Askerhallen. Det var en veldig bra hockeykamp i 60 minutter. Frisk er et topplag, og de er tette defensivt. Vi må finne løsninger, sier Storhamar-treneren, og fortsetter:

– Det var noe som manglet mot Vålerenga. Vi må få opp farten og energien, men det skal vi få til, sier svensken.

Her forteller han om forandringen med Eirik Skadsdammen inn sammen med Christian Larrivée og Joakim Jensen:

– Skadsdammen var god mot Vålerenga. Han så pigg ut, og det blir interessant å se ham i den rekka. De har jo spilt sammen tidligere. Det er mye rutine i de tre spillerne.

– Skadsdammen har en veldig bra fysisk kapasitet, han jobber knallhardt hele vegen. Han er en stolt hockeyspiller, sier Fredrik Söderström.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.