Da Christian Larrivée var ustoppelig og herjet i eliteserien høsten 2017, mottok han en telefon fra landslagstrener Petter Thoresen.

- Petter Thoresen ringte meg og spurte om jeg hadde lyst, og selvfølelig hadde jeg lyst. Men en del av meg er kanadisk, og jeg ønsket ikke å ta plassen til en norsk spiller, sier Larrivée og legger til at det ville vært trøblete å gi fra seg det kanadiske passet.

- Det var fortsatt en drøm, for det hadde vært gøy å spille mot USA og Canada, sier han.

Ellers forteller Storhamars nummer 23 om den vanskelige høstsesongen, om CHL-kampene, da han trengte engelsk tolk, og så blir det tid for kaktuser, blomsterbuketter og vonde hamburgere. 

Du kan høre alle episodene i Itunes, Soundcloud og i Podkast-appen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.