Patrick Thoresen har opplevd å leve drømmen mange unge ishockeyspillere har. Han har spilt hockey i NHL, KHL, SHL og flere andre steder i løpet av karrieren, og han har tjent gode penger på det.

Han er registrert med over 50 millioner kroner i formue. Se Patrick og andre kjendiser fra Hedmarken på denne "kjendis-skattelista".

I løpet av årene i SKA St. Petersburg, tjente han opp mot 25 millioner kroner i året, og han har tjent godt også under tiden i Nord-Amerika og Sveits.

Ikke opptatt av aksjer

Thoresen forteller at han ikke lar alle pengene stå på sparekonto, men at han for noen år tilbake innledet et samarbeidsforhold med et svensk selskap som hjelper ham med investeringer.

– For meg, så har det viktigste vært å ha en god relasjon til de som hjelper meg med å forvalte pengene. Kunne ta en middag, prate om løst og fast, og kanskje de ikke bare er fokuserte på hva man skal investere i. Det er mer avslappet stemning, som jeg setter pris på, forteller Thoresen.

Han forteller at han ikke er altfor involvert og opptatt av hva som rører seg på aksjemarkedet.

– Jeg er ikke veldig opptatt av aksjer, fond, obligasjoner og sånn. Det viktigste for meg er at jeg har en person jeg kan kontakte, stoler på, og føler meg trygg på. Det har jeg funnet der, og jeg har ikke hatt noen grunn til å skifte fra dem.

best betalt i storhamar

33-åringen eier også noen leiligheter i Oslo, som han leier ut, pluss at han har investert i noen fond gjennom sin lokale bank.

Etter mange år utenlands, med høye millionlønninger, har han returnert til Storhamar, på en kontrakt som er relativt beskjeden inntektsmessig, til ham å være. Etter hva HA-sporten har grunn til å tro, tjener han rundt 600.000 kroner i Storhamar

– Jeg har selv godkjent lønnen jeg får i Storhamar, og er fornøyd med den. Jeg er fortsatt godt betalt, forteller han.

At han tjener mindre enn før, er ikke noe han bruker mye tid på å tenke over, hevder han, selv om det kan være perioder hvor utgiftene er høyere enn inntektene.

. Jeg har kanskje lagd meg høyere utgiftsposter enn Ola nordmann, og da blir det sånn «søren, så mye utgifter det blir». Men jeg har satt meg i den posisjonen selv. Men jeg vet jeg er privilegert, og at det er mange som har det mye tøffere enn meg. Det er ikke det jeg sier. Jeg har vært heldig, og har tjent godt på det jeg elsker å gjøre, forteller Thoresen til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.