LILLEHAMMER - STORHAMAR 3-2 (ETTER SUDDEN DEATH).

- Det er en milepæl som henger veldig høyt for meg. Det å score 250 mål for én klubb er stort og dessuten moro å oppnå, sier Jensen.

Finta satt

Etter å ha utlignet til 1-1 ble Jensen spilt alene med Lillehammers keeper. Han sendte målvakten en veg og pucken den andre. 2-1 kom på elegant vis.

- Jeg har brent en del sjanser alene med keeper i det siste, så det var deilig at denne gikk inn. Finta satt, sier han.

Uten at det holdt helt inn for Storhamar.

David Morley scoret først utligningen for Lillehammer og sikret sudden death, før han satt en til og avgjorde kampen 1.52 minutter ut i forlengningen.

Dermed tapte Storhamar til slutt 3-2.

- Jeg hadde nok gledet meg mer over milepælen om vi vant kampen. Det var surt at vi ikke klarte å dra i land seieren, sier han.

- Ble feige

Løperen forklarer tapet slik:

- Halvparten av første- og andreperioden synes jeg vi er gode. I tredje blir vi for feige og skal forsvare heller enn å fortsette å spille. Da ble det tungt etter hvert, sier han, som mener det finnes ting å rette på før lagene møtes igjen om to dager.

- Vi må lære av dette og fortsette å spille gjennom hele kampen. Defensivt synes jeg vi er greie, men vi bør prøve å få enda flere skudd i overtall, sier han.

Svartmaler ikke

Dette var første kampen etter ferien for lagene. Erik de la Rose mener ting faktisk så ganske bra ut, selv om det endte med tap.

- Jeg tror det er 17 dager siden vi spilte sist. Likevel satt vi høyt tempo fra start og jeg synes ikke vi var dårlige, sier svensken. Han fikk pucken i egen sone, passerte noen motspillere, før han dro ut keeperen og scoret på lekkert vis.

- Vi har helt klart ting å jobbe med, men samtidig gjør vi mye bra som vi bør ta med videre til neste kamp, sier Erik de la Rose.

Av de 3017 fremmøtte tilskuerne var store deler fra Hamar. Brorparten av Kristins Hall var farget i gult og blått.

Om to dager møtes lagene igjen i CC Amfi.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.