Storhamar 3 - Lørenskog 2

Storhamar leder 3-0 i kamper

Perioderesultat:  0-2, 2-0, 1-0

Terning: 3. Det startet med en dårlig 1. periode. Lørenskog satte inn to mål på to skudd. I midtperioden løsnet det i overtall. Steffen Thoresen fightet inn seiersmålet.

Skuddstatistikk: 37-20

3.248 tilskuere

Dommere: Petter Bjerkan Bakken og Thomas Stubberud Tysland, 3 poeng

Utvisninger

Storhamar: 5 x 2 min.

Lørenskog: 7 x 2 min.

Storhamars lag

Målvakt: Oskar Östlund.

1. femmer: Kodie Curran, Jimmy Andersson - Hampus Gustafsson, Jacob Berglund, Martin Rønnild.

2. femmer: Mikkel Søgaard, Kenney Morrison - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Robin Dahlstrøm.

3. femmer: Christian Bull, Lars Erik Hesbråten - Steffen Thoresen, Mikael Zettergren, Josh Nicholls.

4. femmer: Simen Løvhaug Hansen - Eirik Skadsdammen, Simen André Edvardsen, Mikael Dokken. Kjetil Martinsen spilte også.

Mål:

0-1 David Friedmann (Olai Sveine Johannessen) 2.40

0-2 Marc Hagel (James Sixsmith) 18.09

1-2 Christian Larrivée (uten assistanse) I spill 5 mot 4. 31.36

2-2 Kodie Curran (Steffen Thoresen, Jacob Berglund)I spill 5 mot 4. 39.31

3-2 Steffen Thoresen (Lars Erik Hesbråten) 41.35

PLUSS: Overtallsspillet: Da Storhamar ikke klarte å score i spill fem mot fem løsnet det i overtall i midtperioden. Christian Larrivée måkte pucken i mål på en veldig bestemt måte, før Kodie Curran limte pucken opp i lengste kryss etter bra pasning av Steffen Thoresen. Det var mye vilje i midtperioden.  Mye vilje var det også da Steffen Thoresen kjempet inn 3-2-målet i sisteperioden. 

MINUS: En forferdelig åpningsperiode. Lørenskog hadde to skudd på mål og scoret to mål. Først mistet Curran pucken midt foran eget mål. På 0-2 vant Marc Hagel en duell, skjøt, og pucken forsvant inn på første stolpe. Den virket veldig enkel. 

HA-børsen

3 stjerner: Ingen

2 stjerner: Jimmy Andersson, Steffen Thoresen

1 stjerne: Christian Larrivée

Neste kamp: 4. kvartfinale spilles i Lørenskog ishall onsdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.