- Vi snakket om det på morgentrening. Kan jeg bidra med noe? dermed kom dette opp, sier Martin Rønnild, som koste seg midt inne på supporterfeltet.

Han ble en populær mann der.

- Dette er en jo en kul greie, det å heie på gutta sammen med supporterne. Det er moro å oppleve kampen herfra. Og så er det utrolig moro å hilse på så mange. Du kan trygt si at vi har felles interesse, sier Martin Rønnild.

- Hva betyr supporterne for dere?

- De er den ekstra spilleren, det er de som gir oss energi. De er utrolig viktige, ikke bare på hjemmebane, men også borte. det viste til de grader i Askerhallen torsdag, sier Martin Rønnild.

Martin Rønnild fikk fire kampers karantene etter en takling på Christian Kåsastul i den tredje finalekampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.